Bursa'da ilçe kaymakamı 31 muhtar ile toplandı! Talepler masada...

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu, ilçenin 31 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek mahallelerin mevcut ihtiyaç ve taleplerini değerlendirmek amacıyla geniş kapsamlı bir planlama toplantısı gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2025 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2025 11:51

FATİH MISIR / BURSADA BUGÜN

Orhangazi Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen ve ilçe Jandarma Komutanı Selim Kurtoğlu ile İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Hüsnü Zeybek'inde katıldığı toplantıya, ilçenin tüm mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıda Kaymakam Karamehmetoğlu, muhtarların her birinin mahalleleriyle ilgili talep ve çözüm bekleyen konularını dinledi.

Muhtarlar, toplantı sırasında mahallelerinde öncelikli olarak ele alınması gereken sorunları dile getirdi. Bu sorunlar arasında özellikle altyapı eksiklikleri, ulaşım iyileştirmeleri, güvenlik konuları ve sosyal hizmetlere erişim başlıkları öne çıktı.

Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu, toplantının ardından yaptığı açıklamada, vatandaşların yaşam kalitesini doğrudan etkileyen projelerin öncelikli olarak ele alınacağını vurguladı. Karamehmetoğlu, kamu kurumları ile koordineli bir çalışma yürüterek, mahallelerin en kısa sürede çözüm bekleyen ihtiyaçlarının karşılanması için azami gayret gösterileceğini ifade etti.