SON DAKİKA
Hava Durumu

Ankara'da vahşet! Polis memuru, eşini ve kayınpederini öldürüp intihar etti

Korkunç olay Ankara'nın Elmadağ ilçesinde yaşandı. Bir ay önce şark görevinden dönen polis memuru Serkan Eke, boşanma aşamasındaki eşi Eda Eke ve kayınpederi Yakup Ortaburun'un bulunduğu aracı ilçenin girişinde durdurdu. Tartıştığı eşi ve kayınpederini silahla öldüren Serkan Eke, aynı silahla olay yerinde intihar etti.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2022 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2022 17:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Ankara'da vahşet! Polis memuru, eşini ve kayınpederini öldürüp intihar etti

Alınan bilgiye göre, Elmadağ'da yaşanan olayda polis memuru Eke, boşanma aşamasında olduğu öğrenilen eşi ve kayınpederinin içinde bulunduğu aracı ilçe girişinde durdurdu. Eke ile eşi ve kayınpederi, araçlarından inerek tartışmaya başladı. Büyüyen tartışmada Serkan Eke, önce eşini ve kayınpederini, ardından kendisini tabancayla vurdu.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde 3 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerine gelen ölenlerin yakınları sinir krizi geçirdi.

Polis memuru Eke'nin özel harekatta görev yaptığı, bir ay önce şark görevinden döndüğü belirtildi. Çiftin iki çocuklarının bulunduğu öğrenildi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.