SON DAKİKA
Hava Durumu

Babasını av tüfeğiyle öldüren adam, araya girmeye çalışan komşusunu da yaraladı!

Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde İsa Salman, aile tartışmasında babasını av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Araya girmeye çalışan komşusunu da aynı silahla yaraladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2022 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2022 09:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Babasını av tüfeğiyle öldüren adam, araya girmeye çalışan komşusunu da yaraladı!

Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde İsmail Salman, aralarında çıkan tartışma esnasında oğlu İsa Salman tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürüldü.

İsmail Salman, çıkan aile tartışmasında oğlu İsa Salman (23) tarafından av tüfeğiyle vurularak öldürüldü. Kavgayı ayırmak isteyen komşuları Mehmet B.'yi de aynı silahla yaralayan şüpheli gözaltına alındı. 

Olay, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Karşıyaka Mahallesi Mahmut Hoca Sokak'ta meydana geldi. İsmail Salman, iddiaya göre evde eşiyle tartışmaya başladı. Çiftin oğulları İsa Salman'ın da dahil olduğu tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bu sırada kavga sesini duyup, eve gelen komşuları Mehmet B., araya girerek baba ile oğlunu sakinleştirmek istedi. Evdeki av tüfeğini alan İsa Salman, babasına peş peşe ateş etti. Tüfekten çıkan saçmalar İsmail Salman ve kavgaya ayırmaya çalışan Mehmet B.'ye isabet etti. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde İsmail Salman'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Yaralı Mehmet B. ise sağlık ekiplerince Bahçe Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı. İsmail Salman'ın cansız bedeni, savcı ve polisin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi için morga kaldırıldı.

Cinayet şüphelisi İsa Salman'ı evde gözaltına alan polis, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.