SON DAKİKA
Hava Durumu

Boş araziye götürdüğü karısının başını kesti!

Denizli'de Ahmet Emre Irmak isimli bir şahıs, tartıştığı 20 yaşındaki eşi Elif Irmak'ı boş araziye götürdü. Genç kadının bıçakla başını keserek öldüren Ahmet Emre Irmak, cinayetin ardından evine döndü ve eşiyle kavga ettiği sırada ayırmaya çalışırken bacağından yaraladığı babasının yanında gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2022 09:36
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2022 09:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Boş araziye götürdüğü karısının başını kesti!

Denizli'nin Pamukkale ilçesine bağlı Pınarkent Mahallesi'nde akılalmaz bir olay yaşandı. Anne babasıyla birlikte yaşayan 20 yaşındaki eşi Elif Irmak ile eşi Ahmet Emre Irmak arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı.

Kavgayı ayırmaya çalışan babası Hikmet Irmak'ı bacağından bıçakladı. Anne babasının tüm çabalarına rağmen engel olamadığı Ahmet Emre Irmak, daha sonra elindeki bıçakla Elif Irmak'ı saçından sürüyerek evden dışarıya çıkardı. Elif Irmak'ı 100 metre ilerideki boş araziye götüren öfkeli Ehmet Emre Irmak, eşinin başını keserek öldürdü.

YARALI BABASININ YANINDA TESLİM OLDU

Yaşanan dehşet dolu anların şahidi olan anne Nazan Irmak, 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım istedi. Oğlunun kocasını bıçakladığını ve eşini ise başını keserek öldürdüğünü söyleyen kadının ihbarı üzerine adrese gelen jandarma ekipleri, boş arazide genç kadının cansız bedeniyle karşılaştı. Tartışmanın yaşandığı adrese giden jandarma ekiplerini karşısında gören Ahmet Emre Irmak, işlediği cinayetin ardından geri döndüğü evinde suç aleti bıçakla ekiplere teslim oldu.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Karısını vahşice öldüren koca gözaltına alınırken, evde yaralı halde bulunan baba Hikmet Irmak, ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Ahmet Emre Irmak'ın rahatsızlığına bağlı ilaçlar kullandığı iddia edildi. Kadın cinayeti kurbanı olan Elif Irmak'ın cansız bedeni, otopsi işlemleri için PAÜ adli tıp morguna kaldırıldı. Yaralı babanın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.