SON DAKİKA
Hava Durumu

Öz kızını öldüren anneye müebbet!

Ankara’da 17 yaşındaki kızı Esma Nur Çakmak’ı boğarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan anne Hamide Çakmak müebbet hapse çarptırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 30.12.2022 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 30.12.2022 14:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Öz kızını öldüren anneye müebbet!

Ankara’da öz kızı Esma Nur Çakmak’ı (17) boğarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan anne Hamide Çakmak için mahkeme heyeti müebbet hapis cezası verdi. 
  Başkent'te öz kızı Esma Nur Çakmak’ı boğarak öldürdüğü suçlamasıyla yargılanan anne Hamide Çakmak için karar açıklandı. Ankara 15'inci Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, tutuklu sanık Hamide Çakmak ve taraf avukatları katıldı. Mütalaaya karşı son savunmasını yapan sanık Çakmak, "Bir şey demiyorum. Adaletinize güveniyorum" dedi. Sanık savunması sonrası kararını açıklanmak üzere duruşmaya 5 dakika ara veren mahkeme heyeti, sanık Çakmak için müebbet hapis cezası verdi. 
 
  Olayın geçmişi 
  Ankara’nın Mamak ilçesinde 22 Ocak'ta meydana gelen olayda Hamide Çakmak, polisi arayıp, kızını ipe asılı halde bulduğunu ve intihar ettiğini söyledi. Evdeki incelemede polis, el ve kollarında yara izi bulunan baba Yunus Çakmak ile çelişkili ifadeler veren anne Hamide Çakmak'ı gözaltına aldı. Sorguda kızını öldürdüğünü itiraf eden Hamide Çakmak tutuklanırken, Yunus Çakmak ise serbest bırakıldı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Hamide Çakmak hakkında "alt soydan çocuğu kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis talebiyle dava açmıştı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.