SON DAKİKA
Hava Durumu

Saldırdığı baba ve oğlunu acil serviste de vurmaya kalktı

Hatay'da akli dengesi yerinde olmadığına dair raporu bulunan bir kişi, otomobilde saldırdığı baba ve oğlunu tedavi için gittikleri hastanede de vurmaya kalktı. Saldırgan, tüfeğin tutukluk yapmasıyla buradaki polisler tarafından etkisiz hale getirilip, gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2022 09:29
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2022 09:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Saldırdığı baba ve oğlunu acil serviste de vurmaya kalktı

Hatay'da akli dengesi yerinde olmadığına dair raporu bulunan bir kişi silahla yaraladığı 15 yaşındaki çocuğa kaldırıldığı hastanede de saldırmaya çalıştı. Pompalı tüfekle hastaneye giren saldırgan, güvenlik görevlilerine zor anlar yaşattı.

Olay, 13 Eylül'de Kırıkhan ilçesi 408 Evler Mahallesi'nde meydana geldi. Oto galeri sahibi Zeki Koçin ile oğlu Tahir Mert Koçin, iddiaya göre, iş yerinden çıkıp eve gitti.

Baba ile oğlu, otomobilden inmeye hazırlanırken, akli dengesinin yerinde olmadığına dair raporu bulunduğu ileri sürülen komşusu T.A.'nın silahlı saldırısına uğradı.

Saldırıda Tahir Mert Koçin, sağ bacağından yaralandı. Koçin, polise ihbarda bulunup, yaralı oğlunu Kırıkhan Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Kırıkhan Devlet Hastanesi'ne tüfekle gelen T.A., acil serviste odaları kontrol ettikten sonra baba ile oğlunu buldu. T.A., tüfeğin tetiğine bastı ancak tutukluk yaptı. 

Bu sırada servisteki 1'i sivil 2 polis memuru, tabancalarını çıkarıp mühadele etti. Polisler, T.A.'dan tüfeğini bırakmasını istedi. T.A. ise boynuna tüfeği yaslayıp, kendisini öldürmekle tehdit etti. Polisler, müdahale sonucu tüfeği ele geçirip, T.A.'yı da gözaltına aldı. Olay, güvenlik kamerasına anbean yansırken, hasta yakınları ise panik yaşadı.

'NASIL RAPOR ALDIĞINI BİLEMİYORUM'

Oğlunun tedavisinin ardından olayla ilgili suç duyurusunda bulunan Zeki Koçin, "Oğlumla birlikte araçtan inerken silahla saldırdı. Araçla olay yerinden kaçarken 5-6 el ateş açtı. Aracın camları kırıldı, bu esnada canımızı kurtarmaya çalışırken oğlum yaralandığını söyledi. Ben de yaralandığımı sandım, hiçbir şey düşünmeden polise haber verdim. Hastaneye gittik orada polisler varken içeri daldı. Elinde otomatik tüfekle odalara bakıp, bizi buldu. Oğluma müdahale edilirken herkese ateş açtı, silah patlamadı. Akli dengesi nasıl yok, nasıl rapor verildi bilemiyorum. Hala şaşırmış haldeyim. Her şey görüntüde var. Psikolojimiz bozuldu. Oğlum okula gitmek istemiyor" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.