SON DAKİKA
Hava Durumu

Sevgilisinin evine gitti, sırtından bıçaklanarak öldürüldü

Zonguldak'ta dehşete düşüren bir cinayet olayı yaşandı. Sevgilisi Sevilay K.'nın evine giden Mustafa Kurt (43), sırtından bıçaklanarak öldürüldü. Polis, olaya ilişkin Sevilay K. ile evde bulunan arkadaşı Güray Ç.’yi gözaltına aldı. İşte olayın detayları...

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2023 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2023 11:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Sevgilisinin evine gitti, sırtından bıçaklanarak öldürüldü

Kan donduran olay, akşam saatlerinde Karaelmas Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Türkiye Taşkömürü Kurumu’nda çalışan Mustafa Kurt, aynı kurumda çalışan ve kuruma ait müstakil lojmanda kalan sevgilisi Sevilay K.'nın yanına gitti. Mustafa Kurt ile Sevilay K. ve evde bulunan arkadaşı Güray Ç. arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mustafa Kurt, sırtından bıçaklandı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Durumu ağır olan Kurt, sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Kurt, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

GÖZALTINA ALINDILAR

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Sevilay K. ile Güray Ç.'yi gözaltına alırken, olayda kullanılan bıçağa da el konuldu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.