SON DAKİKA
Hava Durumu

Üniversiteli genç kız trafik kazası kurbanı!

Ankara’da kontrolden çıkan otomobilin çayırlık alana devrilmesi sonucu, üniversite öğrencisi Irmak Aygen feci şekilde can verdi.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2023 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2023 16:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Üniversiteli genç kız trafik kazası kurbanı!

Ankara’da kontrolden çıkan otomobilin çayırlık alana devrilmesi sonucu üniversite öğrencisi Irmak Aygen hayatını kaybetti. Kazada araç sürücüsü ise ağır yaralandı. 

Kaza, Çankaya ilçesi Şehit Jandarma Asteğmen Mustafa Tayyar Can Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Aygen Irmak’ın içinde bulunduğu ve sürücülüğünü arkadaşının yaptığı otomobil kontrolden çıkarak yol kenarındaki otluk alana devrildi. Kazanın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Irmak Aygen sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Aygen’in arkadaşının ise hastaneye kaldırıldığı ve durumunun kritik olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği aktarıldı. 

Gözyaşları arasında toprağa verildi 
Bilkent Üniversitesi Psikoloji Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Irmak Aygen için Karşıyaka Ahmet Efendi Camii’nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Genç kadının naaşı namazın ardından gözyaşları arasında Karşıyaka Mezarlığı defin alanına götürülerek toprağa verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.