SON DAKİKA
Hava Durumu

Akşener Sinan Ateş'in evine neden geldi? Sözcü Zorlu açıkladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün Bursa'da Sinan Ateş'in evine ziyarette bulunmuş ve Parti sözcüsü Prof. Dr. Kürşad Zorlu İYİ Parti Bursa İl Başkanlığı devir teslim töreninde ziyaretin gerekçesi hakkında açıklama yapacağını duyurmuştu. Zorlu, "Katiller ve arkasındakiler ortaya çıkarılana kadar liderimiz Akşener, konunun takipçisi olacaktır" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2023 18:12
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2023 18:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Akşener Sinan Ateş'in evine neden geldi? Sözcü Zorlu açıkladı

HABER MERKEZİ / BURSADA BUGÜN

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün Bursa'da Sinan Ateş'in evine ziyarette bulundu. Akşener'in bu ziyareti neden gerçekleştirdiğinin cevabını ise parti sözcüsü Prof. Dr. Kürşad Zorlu yaptığı açıklamada verdi. İyi Parti Bursa İl Başkanlığında gerçekleştirilen devir teslim töreninde konuşan Zorlu ziyarete dair, "Başından bu yana bu konunun siyaset malzemesi haline getirilmemesi için büyük özen gösterdik" dedi.

"SİNAN ATEŞ TARTIŞMASININ SON BULMASINI İSTİYORUZ"

Zorlu yaptığı açıklamada, "Milletimizin vicdanını derinden yaralayan menfur bir saldırıyı takip etmek için buradayız. 2 kız çocuk babası, eğitimci ve vatansever bir geç Ankara'da katledildi. Başından bu yana bu konunun siyaset malzemesi haline getirilmemesi için büyük özen gösterdik. Günlerce partimizin kurumsal hesapları dışında genel başkanımız açıklama yapmadı. 17 gün bekledi. Arka planı, sorumluları, adalet penceresi yeterince açılmadı. Bir karartma olduğunu düşünerek konuyu dile getirdi. Taahhütte bulundu. O günden itibaren katiller ve arkasındakiler ortaya çıkarılana kadar liderimiz Akşener, konunun takipçisi olacaktır. Bunu Bursa'dan duyuruyoruz. Eşi ile görüştükten sonra bugün ailesi ile görüştü. Milletimizin kanayan vicdanının son bularak bu tartışmanın son bulmasını diliyoruz. Türk milletine baş sağlığı diliyorum" ifadelerinde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.