SON DAKİKA
Hava Durumu

Balkantürksiad, Milletvekili İsmail Tatlıoğlu’nu Ağırladı

Balkan Rumeli Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) Başkanı Fatih Şakir ve yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti TBMM Grup Başkanı ve Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, İYİ Parti İl Başkanı Selçuk Türkoğlu ve İş İnsanları Komisyonu üyelerini ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2022 10:04
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2022 10:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Balkantürksiad, Milletvekili İsmail Tatlıoğlu’nu Ağırladı

BALKANTÜRKSİAD’ın dernek merkezinde gerçekleşen ziyaretin açılışında konuşan Başkan Fatih Şakir, iş insanlarından oluşan bir dernek olduklarını ve üreterek, Türkiye’nin ekonomisine katkı yaparak gelecek nesillere daha güzel refah düzeyi artmış bir ülke teslim etmek istediklerini ifade etti. 
 BALKANTÜRKSİAD Başkanı Şakir, “BALKANTÜRKSİAD ailesi olarak çok sesli, renkli, her görüş ve düşünceden üyesi bulunan bir yapıya sahibiz. Balkantürk Evi’nin kapısı herkese açık. Biz Bursa özelinde ülkemizin dertleriyle dertlenen ve bunlara çözümler arayan bir derneğiz. İş dünyasının yatırım olanaklarını ve üyelerimizin ticaret imkânlarını arttırmaya çalışıyoruz. Ülkemizin ancak üreterek yaşanan ekonomik zorlukların üstesinden gelebileceği inancındayız” dedi. 


Genel ekonomik konuların ve Bursa iş dünyasının karşılaştığı sorunların ele alındığı ziyarette açıklamalarda bulunan İYİ Parti TBMM Grup Başkanı, Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu ise BALKANTÜRSİAD’ın Bursa ve Balkanlar arasında köprü olduğunu ve hem Bursa’ya hem de ülke ekonomisine çok önemli katkılar yaptıklarını ifade etti. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.