SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da 5 yakınını kaybeden imam güçlükle ayakta durdu!

Bursa’da karşı yönden gelen kamyonla çarpışan otomobilde hayatını kaybeden aynı aileden 1'i çocuk 5 kişinin cenazesi, memleketleri Samsun'da toprağa verildi. Kazada eşi ile oğlunun da aralarında olduğu 5 yakınını kaybeden imam Muharrem Mert, cenazede güçlükle ayakta durdu.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2023 17:33
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2023 17:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Bursa'da 5 yakınını kaybeden imam güçlükle ayakta durdu!

Kazada otomobildeki Şerife Mert (36) ile kız kardeşi Hacer Mert (32), Eşref Giren (61) ile eşi Hatice Giren (57), kaza yerinde hayatını kaybetti

Ağır yaralanan sürücü Giren ile kazada ölen Şerife Mert'in oğlu Yavuz Selim Mert (4) de ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çocuk, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Sürücü Giren'in ise hastanedeki tedavisi sürüyor.

Eşi ile oğlunun da aralarında olduğu 5 yakınını kaybeden imam güçlükle ayakta durdu

Cenazeler, Büyükkale Mahallesi'nde öğlen namazından sonra İl Müftü Yardımcısı Abdullah Yılmaz'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında yan yana defnedildi.

Cenazeye Giren ve Mert aileleri, yakınları ve komşuları ile Belediye Başkan Yardımcısı Salih Sefacı katıldı.

Ailenin bir kısmının Çanakkale'nin Biga ilçesinde yaşadığı, Bursa'ya yakınlarının nişan törenine katılmak için gittikleri öğrenildi.

Bursa'nın Karacabey ilçesinde dün meydana gelen kazada Şuayip Giren (25) yönetimindeki 26 KD 523 plakalı otomobil, Çanakkale-Bursa kara yolunun Tophisar mevkisinde karşı yöndeki kavşakta duran ve dönmeyi bekleyen İsmail A. idaresindeki 55 AGY 266 plakalı kamyona çarpmış, kazada otomobil sürücüsü ağır yaralanırken, sürücünün babası Eşref Giren, annesi Hatice Giren, kız kardeşleri Şerife Mert, Hacer Mert olay yerinde, yeğeni Yavuz Selim Mert ise kaldırıldığı Karacabey Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.