SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da enerji işçilerinden basın açıklaması: İnsanca yaşayacak bir ücret istiyoruz

Bursa'da enerji işçileri ve aileleri Bursa Kent Meydanı'nda basın açıklaması yapıyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2023 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2023 14:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Bursa'da enerji işçilerinden basın açıklaması: İnsanca yaşayacak bir ücret istiyoruz

KAYNAK / BURSADA BUGÜN

Çanakkale, Balıkesir, Yalova ve Bursa'dan katılım sağlayan ENERJİSEN'e bağlı enerji işçileri, 'İnsanca yaşayacak ücret ve güvenceli çalışma koşulları' istediklerini beyan ediyorlar. 

Yapılan basın açıklamasına CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal da katıldı.

Basın açıklamasında konuşan CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, selamlama yaparak konuşmasına başladı. Sarıbal, "Elektriğin emekçileri sizler uzunca bir süredir vermiş olduğunuz mücadelede son noktaya geldiniz. Emek dayanışmadır. Emek örgütlülüktür. Emeğin üzerindeki bütün baskılara rağmen sizler örgütlü mücadelenizi sürdürerek imza aşamasına geldiğiniz toplu sözleşme sürecinin son noktasındasınız. Biz de siyasiler olarak sizlerin yanınızdayız. Emeğinizin mücadelesini destekliyoruz. Bu yolda vermiş olduğunuz mücadelenin başarıyla sonuçlanması için yanınızdayız, birlikteyiz" ifadelerini kullandı.

Enerji işçilerinin aileleri de yaşadıkları sıkıntıları aktarırken, "Yaşamak hepimizin hakkı. Insanca yaşayacağız, insanca yaşamak istiyoruz. Bunlar bizim hakkımız, çoluğumuz çocuğumuz var hepimizin. Onların daha iyi bir hayat sürebilmesi için, daha iyi gelecek için onlara hakkımızı istiyoruz. Sonuna kadar direneceğiz. Eşlerimizin yanındayız" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.