SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da ilçenin farklı noktalarında kitap okuyorlar

Orhangazi Çok Programlı Anadolu Lisesi tarafından başlatılan "Ben Her Yerde Okurum" Projesi belediye başkanı Bekir Aydın'ında katılımı ile Orhangazi Cumhuriyet alanında yapılan etkinlik ile devam etti.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2022 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2022 16:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Bursa'da ilçenin farklı noktalarında kitap okuyorlar

Orhangazi KaymakamlığıOrhangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından desteklenen ve Orhangazi Çok Programlı Anadolu Lisesinin öğretmen ve öğrencileri tarafından organize edilen  "Ben Her Yerde okurum" projesi kapsamında yapılan kitap okuma etkinliği İznik gölü kıyısındaki etkinliğin ardından Cumhuriyet alanında yapıldı.

Ben Her Yerde Okurum Projesi gelecek aylarda okul bahçeleri, kafe, Hastane bekleme salonu, Kültür Merkezi, Park gibi alanlarda düzenlenecek. Etkinliğin amacı öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, kitap okumaya özendirmek, cep telefonu kullanma ve dijital bağımlılığı azaltmak olarak açıklandı.

Proje öncesi öğrencilere anket uygulanarak kitap okuma alışkanlıkları tespit edildi.Proje sonunda tekrar aynı anket düzenlenerek, öğrencilerde ki kitap okuma alışkanlığı ölçülecek. Orhangazi Çok Programlı Anadolu Lisesinin öncü olduğu ben her yerde okurum projesinin sorumluluğunu Orhangazi Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğretmenleri Figen Kurucu, Dilek Aşkın ve Burcu Selçuk üstleniyor.

Etkinlik sonrasında Cumhuriyet Meydanından Orhangazi Belediyesi Hanımlar Lokali'ne geçen Belediye Başkanı Bekir Aydın ve Orhangazi Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri çay eşliğinde sohbet etti. Sohbet sırasında renkli görüntüler sergilendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.