SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da sahte içki bir can daha aldı

Bursa'da sahte içkiden zehirlenip hayatını kaybedenlerin sayısı 3' e, hastanede tedavi görenlerin sayısı 11' e yükseldi.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2022 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2022 12:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Bursa'da sahte içki bir can daha aldı

Olay, dün sabah saatlerinde merkez Yıldırım ilçesi Piremir Mahallesi'nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, bir evde sahte alkol içtikten sonra zehirlenen 3 kişinin hayatını kaybettiği, 11 kişinin de hastanede tedavi altına alındığı bildirildi. 11 kişiden üçünün ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

ÖLÜ SAYISI ARTTI

Bu sabah alınan son bilgiyere göre, Bursa'da sahte içkiden zehirlenip hayatını kaybedenlerin sayısı 3'e, hastanede tedavi görenlerin sayısı 11' e yükseldi.

ÖLÜ SAYISI DÜN 2'YE ÇIKMIŞTI

Bursa'da sahte içkiden zehirlenen 6 kişiden Erol Oktay (56) da tedavi gördüğü Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Zehirlenen 4 kişiden 2'sinin tedavisi yoğun bakımda, diğer 2'sinin ise diyaliz merkezinde sürüyordu.

SAYI DÜN 10'A YÜKSELMİŞTİ

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde sahte içkiden zehirlenen Fatih U. ve Suriyeli Basem M., ambulansla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne; Ramazan Ç. (48) ise Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak, tedaviye alındı. Fatih U., Basem M. ve Ramazan Ç. ile birlikte kentte sahte içki şüphesiyle hastaneye kaldırılan kişi sayısı 10'a yükselmişti. Bu kişilerden 2’si yaşamını yitirirken, 8 kişinin tedavisi devam ediyordu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.