SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da 'usulsüz otopark işletiliyor' iddialarına yalanlama

Bursa'da Ördekli Kültür Merkezi bitişiğinde bulunan otoparkın yasal mevzuata aykırı olduğunun iddia edilmesine karşılık otopark sahibi tarafından iddiaların doğru olmadığına dair açıklama geldi. Belgelerinin tam olduğunu ifade eden otopark sahibi hakkındaki tüm iddiaları yalanladı.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2023 17:26
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2023 17:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Bursa'da 'usulsüz otopark işletiliyor' iddialarına yalanlama

KAYNAK / BURSADA BUGÜN

Ördekli Kültür Merkezi bitişiğinde bulunan otoparkın usulsüz işletildiğine dair iddialara, otopark sahibi tarafından belgeleriyle yalanlama geldi.

"İDDİALAR TAMAMEN YALAN"

İşletmesi hakkında asılsız iddialarda bulunulması üzerine, iddia sahibi ile devam eden bir dava süreci olduğuna dikkat çeken Halil Turan Yurdakul, "Osmanlı Ülkü Hareketi Federasyonu Osmangazi İlçe Başkanı Ayhan Çolak'ın iddiaları tamamen asılsızdır. Benim belgelerim tam ve eksiksizdir. İddialarda bulunan bu vatandaşa zamanında iyiliğimiz de olmuştur. İddialar tamamen yalandır.

Ördekli Kültür Merkezi'nin tam arkasında benim otoparkım bulunuyor. Diğer otoparklar başka kişilere ait. Burası benim 21 senedir ruhsatlı şekilde işlettiğim otoparkım. Ben belediyeye, maliyeye, esnaflar derneğine, muhasebeciye bağlı ve vergilerimi ödeyen birisiyim. Kardeşimin üzerine olan bu otoparkta bende abisi olarak kardeşimin yanında bulunuyorum.

Konuyla alakalı tüm yetkililer benim belgelerimi bilir, kontrollerini sağlarlar.  Asılsız iddialarda bulunan şahıs aylardır belgeleri olduğu halde yetkililerin kendisiyle ilgilenmediğinden bahsetmiş. Elinde bir belge ve kanıt olmadığı için yetkililerden talebine cevap gelmiyor. Otoparkım hakkında alınmış bir karar yok" açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.