SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'daki uçak kazasında kahreden detay!

Bursa’daki uçak kazasında bir kahreden detay daha ortaya çıktı. Feci kazada hayatını kaybeden Burcu Sağlam’ın o gün iş aramak için evden çıktığı ve ailesinin uçağa bindiğinden haberi ise yoktu.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2022 09:37
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2022 09:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Bursa'daki uçak kazasında kahreden detay!

Bursa'da düşen tek motorlu uçağın pilotu Hakan Köksal'ın (54) ve yolcu olarak bulunan Burcu Sağlam'ın (22) ölmeden dakikalar önce kokpitte çektiği görüntüler ortaya çıkmıştı.

Sabah'ta yer alan habere göre, Samsun'dan gelerek 15 yıl önce Bursa'ya yerleşen ailesiyle birlikte yaşayan Sağlam, önce liseyi bıraktı, ardından açıktan bitirdi ve üniversite okumaya karar verdi.

Bu arada Sağlam, bir arkadaşıyla kadın kuaförü işletti. Daha iyi bir kari

Daha önce yine iş için tanıştığı işadamı Hakan Köksal'ı aradı. Sağlam, Köksal'ın bir sertifikayı almak için uçakla Pamukova Havaalanı'na gideceğini öğrendi.

MORAL İÇİN UÇAĞA BİNDİ

Genç kız moral bulmak için Köksal'a kendisinin de uçağa binmek istediğini söyledi. Evden "İş görüşmesine gidiyorum" diyerek çıkan Sağlam'ın ailesi, kızlarının uçağa bindiğinden habersizdi. Yaşanan facianın ardından kaza haberlerini duyan Sağlam ailesi, kızlarının ölüm haberini yetkililerden gelen telefonla öğrendi.

Genç kız moral bulmak için Köksal'a kendisinin de uçağa binmek istediğini söyledi. Evden "İş görüşmesine gidiyorum" diyerek çıkan Sağlam'ın ailesi, kızlarının uçağa bindiğinden habersizdi. Yaşanan facianın ardından kaza haberlerini duyan Sağlam ailesi, kızlarının ölüm haberini yetkililerden gelen telefonla öğrendi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.