SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa için meteoroloji açıkladı!(6 Kasım 2022 Bursa’da hava durumu)

Meteoroloji Bursa için 6 Kasım 2022 Pazar günü hava tahmin raporunu yayınladı. Hafta sonunun son gününde şehir genelinde parçalı bulutlu ve güneşli bir gökyüzü ile birlikte termometreler 25 dereceye kadar tırmanıyor. Öte yandan yeni hafta için bugün yayınlanan rapora göre termometrelerin düşüşte olacağı tahmin edilirken hafta boyu parçalı bulutlu bir gökyüzü şehir genelinde etkili olacak. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2022 09:22
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2022 09:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Bursa için meteoroloji açıkladı!(6 Kasım 2022 Bursa’da hava durumu)

Meteoroloji’den Bursa için 5 günün hava tahmin raporu yayınlandı. Hafta sonunun son gününde ve yeni haftada hava nasıl olacak? İşte cevabı…

Hafta sonunun son gününe 10 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinden itibaren yer yer sisli ve parçalı bulutlu gökyüzü şehre hakim oldu.

Öğle saatlerine doğru 16 derece seviyelerine kadar yükselen termometreler ile birlikte yer yer sisli ve parçalı bulutlu gökyüzü şehir genelinde yüzünü göstermeyi sürdürüyor.

Öğle saatlerinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte Bursa genelinde hava sıcaklığı en yüksek 23 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Öğle saatleri sonrası termometreler 25 derece seviyelerine kadar tırmanırken parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü etkili oluyor.

Akşam saatlerinde termometreler 19 dereceyi gösterirken parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzünün ardından gün batımı yaşanıyor. Akşam saatleri sonrası hava sıcaklığı 18 derece seviyelerine gerilerken gece saatlerine doğru ise termometreler 17 derecelere kadar düşüyor.

YENİ HAFTADA HAVA NASIL?

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre Bursa’da hava sıcaklığında yeni haftada düşüşler yaşanıyor. Termometrelerin 18 derecelere kadar gerilemesiyle birlikte parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü 5 günlük hava tahmin raporuna yansımış durumda.

Yarın (PAZARTESİ) yapılan tahminlere göre, Bursa genelinde sabah saatlerinden itibaren sıcaklık en düşük 9 derece olarak ölçülüyor. Şehir genelinde çok bulutlu gökyüzü ile birlikte termometreler 21 derece seviyelerinde.

Yeni haftanın ikinci gününde (SALI) sabah saatlerinde termometreler 5 dereceye kadar gerilerken, gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte termometreler en yüksek 18 derece seviyelerinde olacak.

Yeni haftanın üçüncü iş gününde ise (ÇARŞAMBA) sabah saatlerinde termometreler 6 dereceyi gösteriyor. Gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzünün yüzünü göstermesiyle en yüksek sıcaklık 20 derece olarak ölçülecek.

Yeni haftanın dördüncü gününde ise (PERŞEMBE) sabah saatlerinde termometreler 3 dereceye kadar gerilerken, parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte gün içerisinde hava sıcaklığı en yüksek 20 derece bandında olacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (6 KASIM 2022)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.