SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'nın ünlü parkında yürek yakan olay! Mesai arkadaşları kahroldu...

Geçtiğimiz hafta Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesindeki dünyaca ünlü doğa harikası Suuçtu Tabiat Parkı meydana gelen talihsiz olayda, üzerine ağaç devrilmesi sonucu ağır yaralanan İbrahim Durak (48), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2025 17:24
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2025 17:26
Kaynak: Bursada Bugün
Bursa'nın ünlü parkında yürek yakan olay! Mesai arkadaşları kahroldu...

Olay, geçtiğimiz hafta mesire alanında meydana gelmişti. Üzerine devrilen ağacın altında kalan İbrahim Durak, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırılmış ve yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmıştı. Durak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Mustafakemalpaşa Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü bünyesinde temizlik işçisi olarak görev yapan İbrahim Durak'ın, evli ve üç çocuk babası olduğu öğrenildi. Muradiyesarnıç Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan Durak'ın vefatı, ailesi, mesai arkadaşları ve Mustafakemalpaşa Belediyesi çalışanlarını yasa boğdu.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.