SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursalı iş insanı Gökçin Aras vefat etti

1955 doğumlu, 67 yaşında olan Üçge Fabrikası sahibi iş insanı ve Bursaspor eski yöneticisi Gökçin Aras 1 aydır yoğun bakımda olduğu hastanede hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2022 21:14
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2022 21:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Bursalı iş insanı Gökçin Aras vefat etti

Oktay Kaynarca'dan Aras için duygusal veda!

Ünlü sanatçı Oktay Kaynarca, dostu Gökçin Aras'ın vefatıyla ilgili duygusal bir veda mesajı yayınladı.

Ünlü oyuncu Kaynarca, instagramdan yaptığı açıklamada, "Güzel arkadaşım, sırdaşım, güzel dostum; mekanın Cennet olsun" yazarak, Gökçin Aras'ın fotoğrafını paylaştı.

GÖKÇİN ARAS KİMDİR?

Aras, 1976 yılında henüz 21 yaşındayken, 2 kişiyle market ekipmanları üretimine başladı. Yanına kardeşi Yalçın Aras'ı alan Aras, şirketin adını Gökçelik koydu.
İki kişiden oluşan çalışan sayıları, 2000 yılında 400 kişiye, bin 200 metrekareden oluşan faaliyet alanları da 30 bin metrekareye çıktı. İlk zamanlarda Devlet Malzeme Ofisi için çelik dolaplar üretiyordu.

Ardından işler gelişmeye başladıkça yerli pazardaki ağırlığı artmaya başladı. Aras, durumdan cesaret alarak, "market arabaları" konusunda dünya devi Alman Wanzl firmasının Türkiye ve Orta Asya Distribütörlüğü'nü aldı. Bu ivmenin de katkısıyla Gima ve Migros'ların yapılanmasında Gökçelik etkin rol oynadı. Sonuç olarak da Türkiye'deki yapı marketlerinin yüzde 99'u tercih eder hale geldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.