SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP Milletvekili Aday adayı Ender Teke: Yola Çıktık Başlıyoruz

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için sürecin başlamasıyla birlikte Cumhuriyet Halk Partisi’nde aday adaylığı noktasında seçim sürecine girecekler için istifalar erken tarihte istendi. Bunun üzerine CHP Orhangazi İlçe Başkanı Ender Teke, ilçe başkanlığından istifa ederek milletvekilliği adayı adaylığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2023 10:06
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2023 10:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
CHP Milletvekili Aday adayı Ender Teke: Yola Çıktık Başlıyoruz

Ender Teke, Millet İttifakı’nın adayı olarak önceki hafta ilan edilen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlık adaylık açıklaması için düzenlenen programa, Bir gün sonra ise Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP Genel Başkanı olarak son kez katıldığı CHP grup toplantısına katılmıştı.

Kestel, Yıldırım, Mudanya ilçe örgütlerini ziyaret  

CHP Bursa Milletvekili Aday Adayı Ender Teke Ankara dönüşü istifasının ardından, görev yaptığı bölge başta olmak üzere seçim çalışmalarına başladı. Öncelikle ilçe örgütlerini ziyaret eden Teke, ilçelerin sorunlarına dair görüş alışverişinde bulundu. 
Cumhurbaşkanlığı adaylığının açıklanmasının ardından yaptığı son grup toplantısı olduğunu ifade eden Kemal Kılıçdaroğlu’nun, bu tarihi toplantısına partililerle birlikte katılan Ender Teke, programın ardından Millet ittifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu ile görüşmeler gerçekleştirmiş, Cumhurbaşkanı Adaylığını tebrik edip hayırlı olsun dileklerini iletmişti.

Ankara programı hakkında kamuoyuna açıklama yapan Teke şunları söyledi:                    

13. Cumhurbaşkanı Adayımız Partimizin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklemek üzere Ankara’daki programa ve ardından adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptığı son grup toplantısına katıldık. Başta adayımız Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere partimizin birçok üst yetkilisi ile önemli görüşmeler yaptık. Adayımızın açıklanmasının neticesinde seçim süreci başlamış oldu. Seçim sürecini en iyi şekilde değerlendirerek, bölgemizdeki çalışmalar konusunda fikirlerimizi genel merkezimize sunduk.

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimde üzerimize düşen çalışmaları yaparak, Millet İttifakımızın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı olarak göreceğiz. Türkiye Cumhuriyeti 13. Cumhurbaşkanı olarak Çankaya Köşkü’ne “Halkın Adamı” olarak çıkacaktır.                                              

                                                                                                            

 Hak, hukuk ve adaletli bir yönetim ile tüm ülkemizi, 84 milyon vatandaşımızı kucaklayacak, Cumhuriyetimizin 100. yılını demokrasi ile taçlandıracaktır. 


          

                                                       

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.