SON DAKİKA
Hava Durumu

İş yerini arkadaşlarıyla basan şahıs, patronu ve oğlunu bıçakla yaraladı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir iş yerini arkadaşlarıyla basan şahıs, patronu ve oğlunu bıçakla yaraladı. Yaşanan arbede iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2022 09:12
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2022 09:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
İş yerini arkadaşlarıyla basan şahıs, patronu ve oğlunu bıçakla yaraladı

Olay, Mahmudiye Mahallesi Kısmet Sokak'ta faaliyet gösteren demir doğrama iş yerinde meydana geldi. Henüz ismi belirlenemeyen şahıs, arkadaşlarını da yanına alıp iş yerine gitti.

İsmi belirlenemeyen şahıs, demir doğrama iş yeri sahibi yabancı uyruklu Ahmad Ajjan Elhadid (56) ve Yusuf Ajjan El Hadid'den (34) parasını istedi. Yaşanan tartışma bir anda kavgaya dönüştü.

İsmi belirlenemeyen şahıs, demir doğrama iş yeri sahibi yabancı uyruklu Ahmad Ajjan Elhadid (56) ve Yusuf Ajjan El Hadid'den (34) parasını istedi. Yaşanan tartışma bir anda kavgaya dönüştü

Kavgada iş yeri sahibi ve oğlu bıçakla yaralandı. Şüpheli ve arkadaşları olaydan sonra kaçarak kayıplara karıştı. Olay yerine çok polis ekibi ve 112 ekipleri sevk edildi. Yaralı baba ve oğlu, ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındılar. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.