SON DAKİKA
Hava Durumu

İsmail Tatlıoğlu'ndan Bursa mesajı: Karacabey ve Mustafakemalpaşa'da birinci partiyiz

Nilüfer Buzpark Davet Salonu'nda gerçekleştirilen ve mevcut başkan Levent Öncü'nün tek aday olduğu İYİ Parti Nilüfer 3. Olağan Genel Kurulu'nda konuşma yapan İYİ Parti Bursa Milletvekili TBMM Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, birinci parti olmayı hedefledikleri Nilüfer'de şu an ikinci, Karacabey ve Mustafakemalpaşa'da ise birinci parti olduklarını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2022 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2022 15:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
İsmail Tatlıoğlu'ndan Bursa mesajı: Karacabey ve Mustafakemalpaşa'da birinci partiyiz

Mevcut İlçe Başkanı Levent Öncü'nün tek aday olarak girdiği Genel Kurul'a İYİ Parti Bursa Milletvekili TBMM Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı İYİ Parti Meclis Üyesi Mehmet Temirtaş, İYİ Parti GİK Üyeleri Müberra Çakır, Sermin Can Özensoy, Hasan Toktaş, İYİ Parti MDK Üyesi Şeyda Şahin, İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, meclis üyeleri, İYİ Parti Bursa Kurucu İl Başkanı Yüksel Yılmaz, il ve ilçe yöneticileri ile parti mensupları katıldı.

İYİ Parti Bursa Milletvekili TBMM Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi. 

"Bursa'da Türkiye ortalaması üzerinde teşkilat iletişimi var" diyen Tatlıoğlu, "Bu dönem ciddi etkinlikler yaptık. Selçuk Türkoğlu ve arkadaşlarına teşekkür ederim. Aynı zamanda Ahmet Erozan'a 17 ilçe başkanımıza teşekkür ediyorum. Karacabey ve Mustafakemalpaşa'da yüzde 29 oyla birinci partiyiz. Nilüfer'de 2'nci partiyiz. Osmangazi'de 2'nci olma yolundayız. Genel Başkan, '5 milletvekili' dedi. Bu parti Türkiye'de siyasal iktidar değişecekse bu ancak İYİ Parti'nin 1'nci olması ile olur. Bize düşen bunun gereğini yapmaktır. Bursa'da üyelerimizi 32 bine çıkarmak zorundayız. Nilüfer'de 5200 üyeye çıkarmak zorundayız. Her sandığa eğitilmiş 2 arkadaş yerleştirmek zorundayız. Biz Nilüfer'de de 1'nci parti olacağız.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.