SON DAKİKA
Hava Durumu

Karacabey’den Pakistan’a yardım eli

Pakistan'da yaşanan sel felaketinin ardından, Bursa Valiliği'nin başlattığı yardım kampanyasına bir destek de Karacabey’den geldi.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2022 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2022 11:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Karacabey’den Pakistan’a yardım eli

Pakistan'da, milyonlarca insanın evsiz kalmasına neden olan sel felaketinin ardından Bursa Valiliği'nin başlattığı yardım kampanyasına bir destek de Karacabey’den geldi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan ile Karacabey Belediyesi tarafından Pakistan’a gönderilmek üzere hazırlanan yardımların önceki gün yola çıktığını söyledi.

Her zaman yanımızda oldular

Belediye Başkanı Özkan, yardım aracı yola çıkmadan önce AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan ile birlikte yaptığı açıklamada, “Kardeş ülkemiz Pakistan, her zaman destekçimizdir ve sürekli Türkiye’nin yanında olmuştur. Kurtuluş Savaşında da bizlere destek vermiştir. Dolayısıyla Pakistan, gönül coğrafyasının içindedir. Bölgede yaşanan sel felaketi, hepimizi derinden üzmüştür. Eldeki imkanlarla bizler de felaketi yaşayan ve milyonlarca insanın evsiz kaldığı Pakistan’a yardımda bulunmak istedik ve ilkyardım aracımızı bugün itibariyle yolcu ettik. Bursa Valiliğinin başlattığı yardım kampanyasına Karacabey olarak güçlü şekilde katıldık. Kardeş ülke Pakistan’a geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyoruz” dedi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.