SON DAKİKA
Hava Durumu

Karacabey’in sanayi altyapısı ve toplu sosyal konut projeleri konuşuldu

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, önceki gün Bursa’da yaptığı ziyaretlerde İller Bankası Bölge Müdürü Derya İnal ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bursa İl Müdürü Mehmet Ersan Aytaç’la bir araya geldi. Görüşmelerde, Karacabey’deki sanayi altyapısıyla ilgili çalışmalar ve toplu sosyal konut projesinin detayları görüşüldü.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2022 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2022 11:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Karacabey’in sanayi altyapısı ve toplu sosyal konut projeleri konuşuldu

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, geçtiğimiz gün İller Bankası Bölge Müdürü Derya İnal ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bursa İl Müdürü Mehmet Ersan Aytaç’la bir araya geldi.

Ali Özkan’ın ilk durağı İller Bankası Bölge Müdürü Derya İnal oldu. 

Özkan yeni görevi dolayısıyla İnal’a ‘hayırlı olsun’ diyerek başarılar dilerken, ilçedeki projelere katkılarından dolayı da teşekkür etti. 

Ziyaret sonrası Özkan yaptığı açıklamada, “İller Bankası Bölge Müdürü Sayın Derya İnal’a yeni görevinde başarılar diliyoruz. Aslında bu hem ‘hayırlı olsun’ hem de ‘teşekkür’ ziyareti. Bildiğiniz üzere sanayi altyapısı ile ilgili konular önceliğimizdi. Fakat İller Bankası’ndan daha onay alınmamıştı. Bu süreçte kendisinin gayretleri ile olumlu gelişmeler oldu. Karacabey’in altyapı noktasında kanayan bir yarasıydı bu konu. Ve bizler de katkılarından dolayı teşekkürlerimizi ilettik” dedi.

Karacabey ile ilgili konular görüşüldü

Özkan’ın bir diğer ziyareti ise Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bursa İl Müdürü Mehmet Ersan Aytaç’a oldu. 

Özkan ziyarette, Karacabey’le ilgili çeşitli konuları bizzat görüştüğünü ifade ederek, “Çevre kirliliğine sebep olan bazı işletmeler vardı, sayın Aytaç ile o süreci görüştük. Bunun yanında, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde olan ve Karacabey’in de faydalanacağı toplu sosyal konut projesinin detaylarını ve öngörülen gelişmeleri değerlendirdik. Karacabey’imizin ve belediyemizin talep ve beklentilerini konuştuk. Verimli bir görüşme oldu” dedi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.