SON DAKİKA
Hava Durumu

Memleket Bursa'da Ümit Akkuş yeni İl Başkanı oldu

Memleket Parti İl Başkanı Mesut Şahin, milletvekilliği için istifa etti. Ankara'dan gelen jet atamayla "Başkanvekili" de olan Ümit Akkuş yeni "İl Başkanı" oldu. Kurucu Nilüfer İlçe Başkanlığı yaptığı zamanlarda ilçede önemli işlere imza atan İl Başkanı Akkuş; "Bir sözümüz var. Onu sonuna kadar takip ederek yurttaşlarımıza verdiğimiz sözü yerine getireceğiz. Liderimizi Genel Başkanımız sayın Muharrem İnce'yi Cumhurbaşkanı yapmadan cepheden çekilmeyeceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2023 12:54
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2023 12:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Memleket Bursa'da Ümit Akkuş yeni İl Başkanı oldu

Spor adamlığı ile tanınan Akkuş, futbola kalecilikle başlayarak futbol hakemliğine kadar yükselmiş sonrasında da erken yaşlarda bırakmış ama futboldan kopmamış gözlemci olarak önemli hizmetlerle yeni yetenekleri futbola kazandırmıştı. Akkuş; "Milletvekilliği için istifa eden, bir süredir boş olan ilçe başkanlarımıza yeni atamalarla kadrolarımızı güçlendiriyoruz. 2023 seçimleri bir milattır. Ya ayağa kalkacağız yada hepten yok olacağız" dedi.

Diğer yandan Mustafakemalpaşa İlçe Başkanlığı'na Erhan Acet atandı. Acet; "Liderimiz sayın Muharrem İnce'ye sallayanlar, çekilsin diye baskı kuranlar; bu kadar çıldırmanızın sebebi "İnce oyları bölüyor" safsatası falan değil. Kendi adayınıza güvenmiyor ve inanmıyorsunuz. Çünkü adayınız bırak AK Parti seçmenini, sizde bile heyecan yaratmıyor. Bu kadar basit. İlk turda İnce'nin çekilmesi demek; İnce'ye dönen AK Parti seçmeninin tekrar Erdoğan'a oy vermesi demek. Eğer ilk turda İnce bu adamları çekip sandığa götüremezse ağlayan siz olursunuz. Dar muhalif çevrenizin dışında dönen bir hayat var ve bu hayattan haberiniz yok" ifadeleriyle siyasi rakiplerine meydan okudu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.