SON DAKİKA
Hava Durumu

Meteoroloji’den Bursa için hafta sonu açıklaması! (21 Ocak 2023 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji Bursa için 21 Ocak 2023 Cumartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağışın ardından şehir genelinde bugün ve yarın yağış beklenmiyor. Parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte termometreler ise 20 dereceye kadar tırmanacak. Öte yandan yeni haftada yağış geçişleri için yeniden gün verildi. Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2023 08:57
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2023 08:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Meteoroloji’den Bursa için hafta sonu açıklaması! (21 Ocak 2023 Bursa’da hava durumu nasıl?)

Meteoroloji, Bursa için hafta sonu raporunu yayınlarken sağanak yağış ve sıcaklıkla ilgili uyarılarda bulundu. İşte detaylar…

Hafta sonunun ilk gününe 5-6 dereceyle başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinde parçalı bulutlu bir gökyüzü hakim oldu.

Öğle saatlerine doğru ise parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte termometreler 8 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte Bursa genelinde termometreler 15 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Öğle saatleri sonrası termometreler 18 derece seviyelerine kadar tırmanırken şehir genelinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü hakim olmayı sürdürüyor.

Akşam saatlerine doğru termometreler 17 dereceyi gösterirken parçalı bulutu gökyüzüyle  birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde yağış sürerken hava sıcaklığı 11 derece seviyelerinde, gece saatlerinde ise termometreler 9 derece seviyelerinde ölçülüyor.

HAFTA SONU VE YENİ HAFTA RAPORU 

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre Bursa genelinde dün etkili olan yağış hafta sonu şehri terk ederken yerini çok bulutlu ve güneşli gökyüzüne bırakıyor. 

Yarın (PAZAR) yapılan tahminlere göre, Bursa genelinde sabah saatlerinde termometreler en düşük 8 dereceyi gösterecek. Gün içerisinde çok bulutlu gökyüzü ile birlikte hava sıcaklığı ise en yüksek 18 derece olarak ölçülecek.

Yeni haftanın ilk iş gününde (PAZARTESİ) sabah saatlerinde termometreler 7 derece olarak ölçülürken gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte termometreler gün içerisinde en yüksek 18 derece seviyelerinde olacak.

Yeni haftanın ikinci gününde ise (SALI) şehir genelinde sabah saatlerinde termometreler 8 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde çok bulutlu gökyüzü ile birlikte yer yer hafif yağış geçişleri beklenirken hava sıcaklığı ise en yüksek 15 derece olacak.

Yeni haftanın üçüncü gününde (ÇARŞAMBA) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 6 derece seviyelerinde seyrederken gün içerisinde çok bulutlu gökyüzü ve yer yer yağış geçişleriyle birlikte termometreler en yüksek 13 dereceyi gösterecek.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (21 OCAK 2023)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.