SON DAKİKA
Hava Durumu

Meteoroloji’den Bursa için yeni hafta açıklaması!

Meteoroloji Bursa için 4 Aralık 2022 Pazar günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde sağanak yağış bugün beklenmezken termometreler ise en yüksek 15 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün boyu parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte yeni haftada da yağış olmayacak ve hava sıcaklığı da aynı seviyelerde seyredecek. İşte Bursa için 5 günlük hava durumu detayları…

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2022 09:35
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2022 09:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Meteoroloji’den Bursa için yeni hafta açıklaması!

Meteoroloji Bursa için bugün ve yeni haftalık raporunu yayınlarken sağanak yağış ve sıcaklık uyarılarında bulundu. İşte detaylar…

Hafta sonunun son gününe 8 derecelik sıcaklıkla başlayan Bursa genelinde sabah saatlerinden itibaren yer yer sisli hava etkili oluyor.

Öğle saatlerine doğru termometreler 9 derece seviyelerinde seyrederken sisli ve parçalı bulutlu gökyüzü yüzünü göstermeye devam ediyor.

Öğle saatlerinde de Bursa genelinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü şehre hakim olurken termometreler ise 13 derece seviyelerine kadar tırmanıyor.

Öğle saatleri sonrası Bursa genelinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 15 derece seviyelerinde seyrediyor.

Akşam saatlerinde termometreler 12 derece seviyelerine parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde hava sıcaklığı 9 derece seviyelerine gerilerken gece saatlerine doğru ise hava sıcaklığı 8 derece seviyelerine düşüyor.

YENİ HAFTADA YAĞIŞ YOK

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre Bursa genelinde bugün ve yeni hafta için yağış tahmini yapılmazken sıcaklıklar ise 13-15 derece bandında seyredecek.

Yarın (PAZARTESİ) yapılan tahminlere göre, Bursa genelinde sabah saatlerinde yoğun sisli bir havayla birlikte sıcaklık 6 derece olarak ölçülürken, gün içerisinde de şehir genelinde parçalı bulutlu gökyüzüyle termometreler en yüksek 13 derece olarak ölçülecek.

Haftanın ikinci gününde (SALI) şehir genelinde sabah saatlerinde yine sisli havayla birlikte termometreler 6 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde parçalı bulutlu gökyüzüyle termometreler en yüksek 14 derece seviyelerinde olacak.

Haftanın üçüncü iş gününde (ÇARŞAMBA) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 5 derece seviyelerinde seyrederken gün içerisinde az bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte termometreler 14 derece seviyelerinde ölçülecek.

Yeni haftanın dördüncü iş gününde ise (PERŞEMBE) sabah saatlerinde termometreler 6 dereceyi gösteriyor. Gün içerisinde de şehir genelinde az bulutlu ve güneşli gökyüzü  ile birlikte hava sıcaklığı en yüksek 15 derece seviyelerinde olacak.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (4 ARALIK 2022)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.