SON DAKİKA
Hava Durumu

Uyuşturucu satıcısını yarası ele verdi

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, deniz otobüsünden inerken polisin, yürüyüşünden şüphelenerek durdurduğu Erkan Lekesizgöz'ün (41) çantasında 86,43 gram metamfetamin ile uyuşturucu hap ve uyuşturucu içiminde kullanılan aparat ele geçirildi. 8 ay önce vurulduğu ve açık yarası olduğu halde uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen şüpheli, baygınlık geçirince polis nezaretinde hastanede tedaviye alındı.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2023 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2023 10:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Uyuşturucu satıcısını yarası ele verdi

Olay, 14 Ocak Cumartesi günü saat 20.00'de, Mudanya ilçesinde meydana geldi. Limanda uygulama yapan İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, İstanbul-Mudanya seferini yapan deniz otobüsünden inen yolcunun yürüyüşünden şüphelendi.

Erkan Lekesizgöz olduğu belirlenen şüphelinin üstünde ve sırt çantasında, savcı talimatıyla arama yapıldı. Arama sonucu şüphelinin sırt çantasındaki şeffaf poşet içinde 86,43 gram metamfetamin, uyuşturucu hap ile uyuşturucu içiminde kullanılan ve kırık olan aparat ele geçirildi. 'Uyuşturucu madde ticareti' suçundan 4 ayrı suç kaydı olduğu tespit edilen Lekesizgöz, gözaltına alındı.

BAYGINLIK GEÇİRDİ

Geçen yıl Mayıs ayında Gemlik'te silahla vurulan Erkan Lekesizgöz'ün, vücudunda 15 kurşun yarası olduğu, saldırı nedeniyle böbreklerinin ve bağırsaklarının zarar gördüğü, bağırsaklarının dışarıda olduğu ve halen açık yarasının bulunduğu belirlendi. Yarası nedeniyle ayakta durmakta güçlük çeken ve baygınlık geçiren Lekesizgöz, Mudanya Devlet Hastanesi'nde polis nezaretinde tedaviye alındı. Lekesizgöz, tedavisinin ardından 'uyuşturucu madde imal ve ticareti' suçundan adliyeye sevk edilecek. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.