SON DAKİKA
Hava Durumu

Vişne Ticaret Bölgesine Yönelik Projelere Destek Vermeye Hazırız

Bebe Çocuk Konfeksiyon Sektörü Sanayici ve İş Adamları Derneği (BEKSİAD), Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş ve beraberindeki heyeti ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2022 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2022 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Vişne Ticaret Bölgesine Yönelik Projelere Destek Vermeye Hazırız

BEKSİAD dernek merkezinde gerçekleşen ziyarette,  BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş,  İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Arslan, Kadın Kolları Başkanı Aysel Okumuş ile beraberlerinde heyet hazır bulundu.  
Genel ekonomik konuların yanı sıra BEKSİAD'ın faaliyetleri, Vişne Caddesi'nin gelişimi ile bebe çocuk konfeksiyon sektöründeki ara eleman ihtiyacına ilişkin konuların masaya yatırıldığı ziyarette, CHP heyetinin Vişne Caddesi’ne yönelik projeleri hakkında da fikir alışverişinde bulundu. 


Ziyarette değerlendirmelerde bulunan Başkan Ömer Yıldız, BEKSİAD’ın bebe çocuk sektöründe öncü kuruluşların başında geldiğine dikkat çekerek, bir sivil toplum kuruluşu olarak sektörün sorunlarını ve gelişimi üzerinde çalışmalar yaptıklarını ifade etti. BEKSİAD gibi kuruluşların içinde her siyasi görüşten bireyin bulunduğunu belirten Başkan Yıldız, birleştirici unsurlarının da Türkiye çatısı olduğunu söyledi. Yıldız, “Biz her şeyden önce iş insanları tarafından oluşturulan bir derneğin temsilcileriyiz. Bebe çocuk konfeksiyonu sektöründeki sorunların çözümü ve geliştirilmesine yönelik projeler üretmek için çalışıyoruz.  Doğal bir oluşum olan Vişne Ticaret Bölgesi de tüm Türkiye’den ve dünyadan alıcıları ağırlayan bir merkez haline gelme yolunda emin adımlarla ilerliyor. Hem sektörümüzün gelişimine hem de Vişne Caddesi’nin geleceğine yönelik sunulan her projelere ve fikirlere destek olmaktan ve içinde bulunmaktan mutluluk duyarız” şeklinde konuştu. 


CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş da, BEKSİAD’ın bebe çocuk konfeksiyonu sektöründe Bursa’yı tanıtan bir kuruluş olduğunu ve Marmara Bölgesi başta olmak üzere tüm Türkiye’den alıcıların Vişne Caddesi’nden buluştuğunun altını çizdi. CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş konuşmasında, “BEKSİAD’ın projeleri, Vişne Caddesi ile Vişne Ticaret Bölgesi’ne yönelik çalışmalar ile projelerin takipçisi olacağız ve CHP olarak bu projelere destek vermeye hazırız” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.