SON DAKİKA
Hava Durumu

Zeki Müren GSL’den iki müjde birden…!

Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi’nin Erasmus + KA210 ve Erasmus + KA1 Projeleri, hibe desteği almaya hak kazanarak güzel sanatlar dalında Bursa’ya iki müjde birden verdi.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2022 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2022 10:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Zeki Müren GSL’den iki müjde birden…!

Avrupa Birliği'nin eğitim, gençlik ve sanat alanlarındaki öğrenim hareketliliği faaliyetlerini destekleyen Erasmus + Programı Mesleki Eğitimde Küçük Ölçekli Ortaklıklar (KA210) Projelerinin başvuruları sonuçlandı. Bursa’nın ilk ve tek güzel sanatlar lisesi Zeki Müren GSL’nin projesi Türkiye Ulusal Ajansı tarafından verilen hibe desteğini almaya hak kazandı. Zeki Müren GSL Müdürü Remzi Ayaz Avrupa Birliği projelerine ilişkin hibe desteğini  değerlendirdiği açıklamasında “Okulumuzun koordinatör olduğu projemizde Almanya, Hollanda ve İspanya’dan ortaklarımız yer alıyor. Bu projeyle öğrencilerimizi kişisel ve mesleki gelişimlerini destekleyeceğiz.” Mesajını verdi.

Erasmus+ KA1 –" Özel Gereksinimli Bireylerin Çalgı Eğitimi Projesi de Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kabul edildi. Zeki Müren GSL Müdürü Ayaz, her iki projenin de kabul edilmesi ile ilgili mutlu olduklarını kaydetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.