SON DAKİKA
Hava Durumu

Zeki Müren GSL öğrencilerinden madencilere destek

Bursa’nın ilk ve tek sanat lisesi Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, 4 Aralık Dünya Madenciler Günü’nde Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş himayesinde Bartın ve Zonguldak’taki madenleri ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2022 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2022 11:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Zeki Müren GSL öğrencilerinden madencilere destek

Bursa Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, emeğin ve alınterinin simgesi madencilere destek olmak, madencilik mesleğini anlamak ve madencinin yer altındaki yaşamını gözlemlemek ve madencilerle empati kurmak için Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın himayesiyle Zonguldak ve Bartın’daki madenleri ziyaret ederek ülkemizdeki ve dünyadaki madencilere dayanışma duygularını ilettiler.


MADENCİLERİMİZE VEFA BORCUMUZ VAR
Zeki Müren GSL Müdürü Remzi Ayaz, 4 Aralık Dünya Madenciler Günü dolayısıyla böyle bir program organize ettiklerini söyledi. İlerleyen günlerde öğrencilerin fırçalarından çıkacak eserlerin toplumda farkındalığı artırmak adına sergileneceğini aktaran Ayaz, “Yerin yüzlerce metre altında ölümle burun buruna çalışan, yeraltı kaynaklarımızı insanlığın ve ülkemizin hizmetine sunan madencilerimize vefa borcumuz var. Tüm maden emekçilerimize dayanışma duygularımızı iletiyor, onlara ve ailelerine facialardan uzak mutlu bir ömür diliyoruz.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.