SON DAKİKA
Hava Durumu

Ziyafet sofrası Yıldırımlıları kahkahaya boğdu

Yıldırım Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsamında Yıldırımlılarla buluşturduğu ‘Ziyafet Sofrası’ tiyatro gösterisi, izleyenleri kahkahaya boğdu.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2022 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2022 13:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Ziyafet sofrası Yıldırımlıları kahkahaya boğdu

Yıldırım Belediyesi, ilçede kültür sanat etkinliklerini desteklemeye ve sanatın çok daha geniş bir tabana yayılmasına katkı sunmaya devam ediyor.

Bu çerçevede Ramazan etkinlikleri kapsamında birbirinden önemli konukları vatandaşlarla buluşturan Yıldırım Belediyesi, ‘Ziyafet Sofrası’ tiyatro ekibini Yıldırım’da ağırladı. Barış Manço Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen tek perdelik komedi tiyatro oyununda kahkahalar hava uçuşurken, gösteri izleyenlerden tam not aldı.

Ziyafet Sofrası tiyatro oyunu, soğuk bir kış gününde Üsküdar’da yolu Hüdayi Dergâhına karnını doyurmak için gelen Ahmet ve Mehmet’in manevi bir ziyafetle karşılaşmaları ile yeni bir hayatı tanımasını konu alıyor. Ön yargılar ve çekinceler; yılların verdiği alışkanlıklar, bilgisizlikle birleşince iki arkadaşın yaşadıkları büyük değişimi anlatan tek perdelik komedi oyununun yönetmenliğini Osman Doğan yaparken; oyuncular Yunus Emre Obut, İsmail Volkan Ceylan, İsmail Emre Biliciler ve Osman Doğan, oyun boyunca sergiledikleri performansla izleyicileri ayakta alkışlattı.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sanatın ve sanatçıların yanında olmaya devam edeceklerini belirterek, “Medeniyetimizin ve güzel ülkemizin fikir ile düşünce hayatına katkı yapan tüm değerlerimizi Yıldırımlı hemşehrilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.