SON DAKİKA
Hava Durumu

ABD'deki New York Türkevi'nin girişine kurulan tanıtım standında Türkiye kitabı tanıtıldı

ABD'deki New York Türkevi'nin girişine kurulan tanıtım standında hafta boyunca sergilenen ve Türkiye'ye ait birbirinden güzel görsellerle zenginleştirilen ansiklopedi niteliğindeki kitap, binada gerçekleştirilen program ve etkinliklere davetli olarak katılan uluslararası birçok siyasetçi ve diplomat başta olmak üzere seçkin konuklara hediye edildi.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2022 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2022 11:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
ABD'deki New York Türkevi'nin girişine kurulan tanıtım standında Türkiye kitabı tanıtıldı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından çok dilli hazırlanan "Türkiye" kitabının tanıtımı, ABDnin New York eyaletinde Birleşmiş Milletler (BM) açılış haftası çerçevesinde yapıldı. New York Türk evinin girişine kurulan tanıtım standında hafta boyunca sergilenen ve Türkiye'ye ait birbirinden güzel görsellerle zenginleştirilen ansiklopedi niteliğindeki kitap, binada gerçekleştirilen program ve etkinliklere davetli olarak katılan uluslararası birçok siyasetçi ve diplomat başta olmak üzere seçkin konuklara hediye edildi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından çok dilli hazırlanan "Türkiye" kitabının tanıtımı, ABDnin New York eyaletinde Birleşmiş Milletler (BM) açılış haftası çerçevesinde yapıldı.

New York Türk evinin girişine kurulan tanıtım standında hafta boyunca sergilenen ve Türkiye'ye ait birbirinden güzel görsellerle zenginleştirilen ansiklopedi niteliğindeki kitap, binada gerçekleştirilen program ve etkinliklere davetli olarak katılan uluslararası birçok siyasetçi ve diplomat başta olmak üzere seçkin konuklara hediye edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaleme aldığı "Daha Adil Bir Dünya Mümkün" kitabı da konuklara takdim edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.