SON DAKİKA
Hava Durumu

Bağırsağından prezervatife sarılı muz çıktı

Cureus Journal of Medical Science'da radyolog Rosarie Tudas, Karan Rao, Yashant Aswani ve Iowa Üniversitesi'nden cerrah Luis J. Garcia tarafından yayınlanan bir makalede ilginç tıbbi bir olaya yer verildi. İsmi açıklanmayan 34 yaşındaki bir adamın bağırsağından prezervatife sarılmış bir şekilde muz çıkartıldı. Cerrahi operasyonun sonrasında taburcu edilen adam olayı öfke nöbeti sırasında yaptığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2023 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2023 11:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Bağırsağından prezervatife sarılı muz çıktı

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşanan bir olay tıp tarihine geçti. 34 yaşındaki bir adamın bağırsağında prezervatife sarılı bir muz bulundu.

The Mirror'da yer alan habere göre, meyveyle dolu prezervatifin adamın ince bağırsağına yerleştiği ve bunun da ciddi kusma ve mide ağrılarına neden olduğu bulundu. 24 saat boyunca tuvalete gidemeyen adam şiddetli karın ağrısı ve mide bulantısı şikayetiyle hastaneye başvurdu. Yapılan incelemelerin ardından adam hızlı bir şekilde ameliyata alındı.

DOKTORLAR BİLE İNANAMADI

Röntgen ve tomografi sonuçlarının ardından acilen ameliyata alınan 34 yaşındaki adamın baüırsağından çıkan şey doktorları bile şaşırttı.

Doktorların incelemesi ve hastanın itirafı sonrasında içi muz dolu prezervatifin yaklaşık 2 yıldır durduğu tespit edildi. Cerrahi işlemin sonrasında bir gün hastanede dinlendirilen adam taburcu edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.