SON DAKİKA
Hava Durumu

Dünya Kupası'nda Japon taraftarların medeniyeti Katarlı taraftarları şaşkına çevirdi

Daha önce de çok defa, uluslararası turnuvalarda kendilerinin ve başkalarının çöplerini toplamasıyla ünlü olan Japon taraftarların medeniyeti Katarlı taraftarları şaşkına çevirdi. Dünya Kupası'nın açılış maçının ardından tribündeki çöpleri toplayan Japon taraftarlar kameralara böyle yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2022 09:53
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2022 09:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Dünya Kupası'nda Japon taraftarların medeniyeti Katarlı taraftarları şaşkına çevirdi

Çöp konusundaki hassasiyetleriyle ünlü japon taraftarlar Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda da adından söz ettirmeyi başardı.

Daha önce pek çok kez çeşitli turnuva ve organizasyonlarda bu davranışlarını sergileyerek gündem olan Japon taraftarlar, dün oynanan açılış müsabakasının ardınan tribünlerdeki çöpleri elleriyle toplayarak tekrar dikkatleri çekmeyi başardı.

KATARLILARIN ŞAŞKINLIĞI

Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde, maçın bitiş düdüğünün ardından, organize bie şekilde tribünlere dağılan Japon taraftarlar, yerde ve koltukların üzerinde çöp namına buldukları ne varsa ellerindeki torbalara doldurup stadı temizlediler.Bu durumu gören Katarlı bir kişi de Japon taraftarların bu medeniyetini şaşkın bakışlarla izledi.

Katarlının şaşkınlığı söz konusu görüntülere de yansıdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.