SON DAKİKA
Hava Durumu

Filipinlerde gelin ve damat yangına rağmen dansa devam etti

Filipinler'de bir düğün salonunda yangın çıktı. Düğüne alevlere rağmen dans etmeye devam eden gelin ve damadın soğukkanlılığı damga vurdu. Görevliler bir süre sonra alevleri söndürürken gelin, eşi ile 3 gün boyunca dans eğitimi aldığını ve bu nedenle danslarını yarıda kesmek istemediklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2023 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2023 16:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Filipinlerde gelin ve damat yangına rağmen dansa devam etti

Filipinlerin Aklan şehrinde Sam Alomia ve John çiftinin düğün töreninin yapıldığı salonda yangın çıktı. O anlarda dans eden gelin ve damadın rahat tavırları ise dikkat çekti.

Görevliler ve misafirler yangını söndürmek için uğraşırken taze çift, hiçbir şey yokmuş gibi soğukkanlı bir şekilde dans etmeye devam etti. Yangının, dans pistinin yakınında bulunan meşaleden dolayı çıktığı öğrenilirken görevliler alev alan ağacı dışarıda söndürmeyi başardı.

3 GÜN DANS EĞİTİMİ ALMIŞLAR

Yangın sırasında kocası ile dans etmeye devam eden gelin, eşi ile üç gün boyunca dans eğitimi aldıklarını ve bu nedenle danslarını yarıda kesmek istemediklerini söyledi. Damat da eşi ile yaptığı dansı; ne ateşin, ne rüzgarın, ne de yağmurun bozmasına izin vermeyeceklerini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.