SON DAKİKA
Hava Durumu

Güney Afrika'da bir papaz ölen adamı diriltti

Güney Afrika'nın Johannesburg kentindeki Alph Lukau isimli bir papaz ölen bir adamı diriltti. Görüntüler sosyal medyada gündem yaratınca "ResurrectionChallenge" etiketiyle Twitter'da trend oluştu.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2023 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2023 13:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Güney Afrika'da bir papaz ölen adamı diriltti

Güney Afrika'nın Johannesburg kentinde bir papaz "ölüyü diriltme" gösterisi yaparak mucize gerçekleştirdiğini iddia etti. Alleluia Bakanlıklarının Uluslararası papazı Alph Lukau'nun ölü olduğu varsayılan bir adamı "canlandırdığı" videosu kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşmeyi başardı.

Görüntüler Lukau'nın beyaz bir elbise giyen ve bir tabutun içinde yatan bir cesedin üzerine ellerini koymasıyla başlayan görüntülerde, papaz cesede dokunduğunda adam bir anda ayaklandı. Ölen adamın dirilmesini papazın çevresinde bulunanlar büyük bir coşkuyla karşıladı.

Sosyal medya kullanıcılarının ti'ye aldığı görüntüler kısa sürede tepkilerin odağına yerleşti. Alleluia kilisesi yerel basına "Bu bir diriliş mucizesi değildi" diyerek görüntülere tepki gösterdi.

Aynı şekilde cenaze töreninin yapılması için anlaşma imzalanan şirket yaptığı açıklamada, "Kendimizi sözde dirilişten uzaklaştırmak istiyoruz. Kesinlikle bir alakamızın bulunmadığını belirtmek isteriz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.