SON DAKİKA
Hava Durumu

Nissan Türkiye Genel Müdürü Charbel Abi Ghanem: Togg hepimize heyecan verdi

Nissan Türkiye Genel Müdürü Charbel Abi Ghanem, Togg hakkında önemli açıklamalarda bulunarak, "Togg hepimize heyecan verdi" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2022 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2022 16:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Nissan Türkiye Genel Müdürü Charbel Abi Ghanem: Togg hepimize heyecan verdi

Log'un haberine göre; düzenlenen özel bir etkinlik kapsamında marka planlamalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Nissan Türkiye Genel Müdürü Charbel Abi GhanemTogg hakkında da önemli mesajlar verdi. 2023 yılından itibaren içten yanmalı motorlara yatırım ve geliştirme çalışmalarına son vereceklerini vurgulayan Ghanem, Togg oluşumunun Türkiye planlamalarını şekillendirmede belirleyici olduğunu net bir şekilde ifade etti.

"Togg hepimize heyecan verdi"

Yerli otomobil girişimi Togg'un Türkiye için bir şans olduğunu ifade eden Ghanem; "Togg, hemen herkes gibi bizi de çok heyecanlandıran bir proje oluyor. Bunun iç pazardaki kullanıcılar için bir şans olduğunu düşünüyor ve çok önemli bir adım olarak görüyorum. Elektrikli otomobil sadece bir araç satım sürecinden ibaret değil. Bu aynı zamanda bir ekosistem, teknoloji ve şarj altyapısı gibi geniş kapsamlı bir çalışmayı getiriyor. Tüm bunların tamamlanmasıyla kullanıcılar yeni dönemi erken süreçte deneyimleme şansına erişiyor. Togg projesinin hayata geçirilmesi Nissan olarak bizi de yeni teknolojilerimizi ve elektrikli modellerimizi daha hızlı şekilde Türkiye'ye getirme konusunda motive etti" şeklinde konuştu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.