SON DAKİKA
Hava Durumu

15 yaşındaki çocuğa kaçan kadın: Pişmanım!

Kahramanmaraş'ta Gülizar, eşi Hasan'ı ve 5, 4, 2 yaş ve 5 aylık çocuklarını arkasında bırakarak 15 yaşındaki Şahin'in yanına gitti. Daha önce "Kaçtığım kişi ergen olabilir ama evdeki kocamdan daha iyi eş oldu" diyen Gülizar, bu sefer pişman olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 18.11.2022 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2022 09:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
15 yaşındaki çocuğa kaçan kadın: Pişmanım!

Kahramanmaraş'ta yaşayan Gülizar, dört çocuğunu arkasında bırakarak Şanlıurfa'daki sevgilisi 15 yaşındaki Şahin'in yanına gitmiş, Gülizar Akbulut'un eşi Hasan, canlı yayında sinir krizi geçirmişti.

''KAÇTIĞIM KİŞİ ERGEN OLABİLİR AMA..."

Esra Erol'un programında yaşananlar izleyenleri şoke ederken canlı yayına telefonla bağlanan Gülizar, ''Kaçtığım kişi ergen olabilir ama evdeki kocamdan daha iyi eş oldu. Ondan daha iyi'' ifadelerini kullanmıştı.

Dün yayınlanan programda ise stüdyoya gelen genç kadın, 5, 4, 2 yaş ve 5 aylık çocuklarını geride bıraktığı ve evden kaçtığı için pişman olduğunu söyledi. Gülizar canlı yayında eşiyle karşı karşıya gelirken ablasından ve babasından gelen telefonla gözyaşlarına boğuldu.

''KIZIM SEN NE YAPTIN BÖYLE?"

Ablası Aygül, ''Gülizar sen bu çocukları nasıl bıraktın? Bunu nasıl yaptın? Ne olursa olsun evine dön'' dedi. Babasıyla da konuşan Gülizar, bu anda gözyaşlarına boğularak hıçkıra hıçkıra ağladı. Telefondaki baba Menderes bey, ''Kızım sen ne yaptın böyle? Ben senin arkandayım. Evine dön. Ben seni alırım. Yanındayım senin. Ağlama kızım'' ifadelerini kullandı.

Kocası Hasan bir önceki programda eşi Gülizar'a yönelik, ''Çocukları ölüme terk ettin gittin. Çocukların ağzı burnu kandı. Gece döverek yatırmışsın çocukları. 4 çocuk sabaha kadar ağlamış. Gece çocukları bırakıp gitmiş'' diyerek tepki göstermişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.