SON DAKİKA
Hava Durumu

AFAD yaralı sayısını il il duyurdu!

Düzce'de meydana gelen şiddetli deprem sonrası AFAD'dan artçı sarsıntılar ve yaralılar hakkında açıklamalar art arda geldi. İl İl rakamları duyuran AFAD, Bursa'da da yaralılar olduğunu bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2022 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2022 10:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
AFAD yaralı sayısını il il duyurdu!

Düzce Merkezli depremde son belirlemelere göre göçük yaşanmadı ancak bir vatandaşın geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği açıklandı. AFAD, depremde toplam 50 kişinin yaralandığını bildirdi.

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığınca, Düzce Gölyaka'da meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından en büyüğü 4,3 olmak üzere 74 artçı deprem yaşandığı bildirildi.

AFAD İL İL DUYURDU: BURSA'DA DA YARALILAR VAR

AFAD'dan yapılan açıklamada; "Düzce Gölyaka'da meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından saat 09.05 itibarıyla; En büyüğü 4,3 olmak üzere 101 artçı sarsıntı yaşanmıştır. Düzce'de 37, Zonguldak'ta 6, Bursa'da 4, İstanbul, Sakarya ve Bolu'da 1 kişi olmak üzere toplam 50 vatandaşımız yaralanmıştır. Bölgede yürütülen çalışmalarda AFAD ve ilgili kurumlarımızdan toplam 422 personel ve 120 araç görev yapmaktadır. Gelişmeleri takip ediyoruz" denildi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.