SON DAKİKA
Hava Durumu

AK Partili vekil Cevheri: HDP'nin desteğine ihtiyacımız var

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Şanlıurfa'da yerel yayın yapan EDESSA TV'de konuyla ilgili değerlendirme yaparken "HDP legal bir parti. Kanunlara göre kurulmuş, Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında faaliyet yapıyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2022 10:35
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2022 10:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
AK Partili vekil Cevheri: HDP'nin desteğine ihtiyacımız var

AK Parti'nin "terörün siyasi ayağı" olarak suçladığı HDP'ye anayasa değişikliği konusunda ziyaret gerçekleştirmesi, siyasetin gündemine oturdu.

Sözcü'nün aktardığına göre ilerleyen günlerde bir anayasa değişikliğinin gündemlerinde olduğunu ve bunun için destek aradıklarını belirten Cevheri "Onların desteğine ihtiyacımız var. Onlar da başörtüsüne destek vereceklerini deklare ettiler" dedi.

TBMM'de tüm partilerin kanun teklifleri, değişiklikleri yapılırken birbirleriyle görüştüğünü de söyleyen Cevheri şöyle devam etti:

Bu sürekli partiler arasında yapılan bir şeydir. Yani ilk defa yapılan bir şey değildir. Partimizin yaptığı doğrudur. Bu ülkede eğer bir sosyal barış sağlanması gerekiyorsa, bir huzur getirilmesi gerekiyorsa niçin diyalog olmasın? İyi ilişki her zaman güzeldir devam ettirilmeli.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.