SON DAKİKA
Hava Durumu

Akşener, Erdoğan'a çağrısını yineledi: Sinan Ateş’in esas katillerini açıkla

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in 3,5 ay önce Ankara'da öldürülmesine ilişkin Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yaptığı çağrıyı yineledi. Akşener, "Bu kadar kifayetsiz olma. Sen bu memleketin Cumhurbaşkanısın. Korkma. Esas katiller kim? Açıkla" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2023 22:04
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2023 22:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Akşener, Erdoğan'a çağrısını yineledi: Sinan Ateş’in esas katillerini açıkla

Meral Akşener, partisinin Meclis Grubu'nda yaptığı konuşmadan parçalar paylaşarak, Sinan Ateş'in öldürülmesiyle ilgili Erdoğan'a seslendi. Akşener'in "Sayın Erdoğan, sen bu memleketin Cumhurbaşkanısın. Korkma! Sinan Ateş’in esas katilleri kim? Açıkla!" ifadelerini eklediği paylaşımı şu şekilde:

"Sayın Erdoğan arkandan dönen dümenler karşısında bu kadar kifayetsiz olma! Bu kadar çaresiz, bu kadar zayıf olma! Adaleti gölgeleyenlere onların karşısında bu kadar basiretsiz, bu kadar korkak olma! Mafyalar, simsarlar, uyuşturucu kaçakçıları karşısında bu kadar aciz olma! Sen bu memleketin cumhurbaşkanısın. Korkma! Bu cinayetin asıl sorumluları kim? Açıkla! Bu suikastın planlayıcıları kim? Açıkla! Sinan Ateş'in esas katilleri kim? Açıkla! Eğer ki bu milletten gerçekten helallik almak istiyorsan bu kanı yerde bırakma! Bu haksızlığa boyun eğme! Bu vicdansızlığa sahip çıkma! Ben adalet yerini bulana kadar her konuşmam da sana bu çağrıyı yapacağım.

"Bugün düzen zalimlere hizmet ediyor da olabilir"

Her konuşmam da sözümü tutacağım. Her konuşmam da sana Sinan Ateş'i hatırlatacağım. And olsun, şart olsun ki; Sinan Ateş'i unutmayacağız, unutturmayacağız. Çevrilmek istenen dümenleri kabullenmeyeceğiz. Alçakların elini kolunu sallayarak gezmesine izin vermeyeceğiz. Gerçekler ortaya çıkana kadar bu cinayetin peşinde olacağız. Buradan açıkça ilan ediyorum; bugün iktidarın zafiyet içinde olabilir. Bugün düzen zalimlere hizmet ediyor da olabilir. Bugün Sinan başkanın canına kıyanların keyfi yerinde bile olabilir. Ama bu alçaklıkta eli olan, kolu olan, rızası olan kim varsa asla unutmasın ki; mayıslar bizimdir. "

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.