SON DAKİKA
Hava Durumu

Bakan Özer: Bu hafta Karkamış'ta tüm okulları tatil edeceğiz

İçişleri Bakanı Soylu ve Milli Eğitim Bakanı Özer Karkamış'ta, terör örgütü YPG/PKK'nın düzenlediği saldırıya ilişkin açıklamalarda bulunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2022 16:58
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2022 16:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Bakan Özer: Bu hafta Karkamış'ta tüm okulları tatil edeceğiz

Bakan Soylu'nun açıklamaları şöyle: Bugün 15'ten bu yana kadar 10 adet atım gerçekleşti. Okullarımız da bir saldırımız oldu. Okulun hemen bahçe duvarının yanına bir düşüm söz konusu oldu. Oradan oluşan basınça da öğretmen odasının camlarının kırılması konusu 22 yaşında Ayşenur Alkan öğrenimiz şehit oldu. Evlere isabet etmek suretiyle de saldırı devam etti. Bu saldırı sonucun da da maalesef 5 yaşında bir çocuğumuz şehit oldu. Tabii yine aynı evde Büşra Karataş 5 aylık hamileydi. O da karnından bir yara aldı. O da entübe şu anda. Onu da 5 aylık bebeğiyle yaşatmaya çalışıyor. İnşallah o bebek de hayata tutunur.

İnsanlıktan yoksun bir ürünün sonucudur. Biz bu saldırıları yıllar önce de yaşadık. Akşam itibariyle Kilis Öncüpınar'a da saldırılar oldu. Bunun bir tek karşılık var. Adım atamayacak yere kadar temizlemektir.

5 yaşındaki çocukların üzerine bomba yağdıranlar bedelini ödeyecektir. Bu büyük millet de aziz sorumluluğunu gelecek nesillere bırakmaz, hesabını soracaktır.

Bölge'de açıklamalarda Bulunan Millli eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Bu hafta Karkamış'ta tüm okulları tatil edeceğiz" dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.