SON DAKİKA
Hava Durumu

Bakanlar Akar, Koca ve Dönmez arama kurtarma çalışmalarını inceledi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, depremin etkilediği Hatay merkezdeki arama kurtarma çalışmalarını havadan inceledi.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2023 20:58
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2023 20:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Bakanlar Akar, Koca ve Dönmez arama kurtarma çalışmalarını inceledi

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7, Elbistan ilçesinde ise saat 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından, Hatay'ın da aralarında bulunduğu 10 ilde başlatılan arama ve kurtarma çalışmaları devam ediyor. Depremin hemen ardından beraberindeki Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever ile Hatay’a gelen Bakan Akar, burada Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile arama kurtarma çalışmalarını yerinde takip ediyor.

Kent merkezine giderek çalışmaları inceleyen, arama kurtarma ekiplerinden çalışmalara ilişkin bilgi alan Bakanlar, daha sonra helikopterle havadan genel çalışmaları inceledi. Milli Savunma Bakanı Akar, Sağlık Bakanı Koca ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez’e Hatay Valisi Rahmi Doğan da eşlik etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.