SON DAKİKA
Hava Durumu

Benzin istasyonları akaryakıt krizi yaşıyor

Kahramanmaraş'ta depremin ardından bölgeye yardım için gitmek üzere yola çıkan vatandaşlar akaryakıt krizi yaşıyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2023 09:33
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2023 09:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Benzin istasyonları akaryakıt krizi yaşıyor

Kahramanmaraş'ta depremin ardından bölgeye yardım için gitmek üzere yola çıkan vatandaşlar akaryakıt krizi yaşıyor. Özellikle Ankara'dan sonra benzin istasyonlarında sıkıntıların büyüdüğünü ifade eden bazı vatandaşlar yaklaşık 1 saat akaryakıt almak sıra beklediğini ifade ettiler.

Yardım çalışmalarına katılmak üzere deprem bölgesine giden bir vatandaş yaşadıklarını şu şekilde anlattı;

Antakya'da yıkım çok fazla. İlk gün bu konuda geç bilgi alınmasının etkisi ile sanırım süreç tam anlayamadık. Ancak gidip görünce durum gerçekten çok kötü. Bugün yolda gelirken çok sayıda konteyner, kazıcıyükleyicivinç, prefabrik ev bölgeye doğru gidiyor. Yardımseverlerin gönderdiği çok sayıda yardım malzemesi de gidiyor.

Pazartesi günü Bulgaristan'dan dostların uğurlaması ile yola çıkan yardım ekibini de yolda gördük. En büyük sorun yakıt. Ankara sonrasında benzin kuyrukları başlıyor. 40 dakika benzin beklediğim yer oldu. Hatta Niğde'de marketten 4 adet 5 litre su şişesi alıp içine benzin doldurmak zorunda kaldık.

Herkes canla başla çalışıyor ama dediğim gibi yıkım çok büyük. Yollar kapanmış. Enkaz başında çalışan çok ekip var. Hepsinin yüreğine sağlık. Ambulanslar konvoy halinde şehirden yaralıları çıkartıyor. Ancak hala ulaşılamayan yerler de var. Hala elektrik yok.

Kaynak: Bursadabugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.