SON DAKİKA
Hava Durumu

Bu tuzağa kanmayın: Polis, savcı gibi tanıtarak 900 bin lira!..

İstanbul Pendik’te kendini polis, savcı gibi unvanla tanıtarak bir kişiyi yaklaşık 900 bin lira dolandıran şahıs yakayı ele verdi.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2023 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2023 13:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Bu tuzağa kanmayın: Polis, savcı gibi tanıtarak 900 bin lira!..

İstanbul Pendik’te kendini polis, savcı gibi unvanla tanıtarak bir kişiyi yaklaşık 900 bin lira dolandıran şahıs yakalandı. Parayı, dolandırdığı kişinin ikametine giderek elden teslim aldığı anlar ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.   


  Olay, 11 Ocak günü Pendik’te yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 76 yaşındaki E.K. isimli vatandaş, kendisini polis, savcı gibi unvanlarla tanıtarak vatandaşları dolandıran bir şahıs tarafından kandırıldı. E.K., kendisini kandıran şahsa yaklaşık 900 bin lirasını elden teslim etti. Daha sonra dolandırıldığını anlayan E.K., emniyete giderek şikayette bulundu. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri konuyla ilgili çalışma başlattı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Çalışmalar çerçevesinde güvenlik kameralarını titizlikle inceleyen polis ekipleri, dolandırıcının Bahattin İ. isimli şahıs olduğunu, E.K.’nin evine gelerek parayı elden teslim aldığını tespit etti. Bahattin İ., yapılan çalışmalar neticesinde Esenyurt’ta yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şahıs, çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.