SON DAKİKA
Hava Durumu

Çok vatan haini var!

Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet' olarak bilinen Mahmut Ünlü, "Önümüzdeki günler çok hayır göstermiyor. İlerisi hayırdır ama çok vatan haini var. Çok din-devlet düşmanı var. Onun için bir temizlik de icap edebilir" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2022 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2022 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Çok vatan haini var!

Ahmet Mahmut Ünlü, YouTube hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: 

"Memleketin önündeki durumlar belli değil. Önümüzdeki günler çok hayır göstermiyor. İlerisi hayırdır ama çok vatan haini var. Çok din-devlet düşmanı var. Onun için bir temizlik de icap edebilir. Bundan dolayı ne olur ne biter bilmiyorum ama 'nakit' çok önemli bir şeydir. Bazı kere satacak malın olsa da satamıyorsun ha dediğin zaman. Birden bir piyasa çöküyor, evin var kaç tane; aç kalıyorsun. Bir Koronavirüs oldu, kaç tane meslek iptal oldu yani.

Onun için insan kenarda köşede bir ekmek alacak para bulundurmalı. İnsan bir senelik ihtiyacını, temel ihtiyaç maddelerini, bozulmayacak mallardan kilerinde, ambarında bulundurmalıdır; bu sünnettir. Un, şeker, kuru fasülye, nohuttur; bunlar önemli şeylerdir erzak olarak. Çünkü et bulamazsan et yerine geçer, süt bulamazsan süt yerine geçer."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.