SON DAKİKA
Hava Durumu

Cübbeli Ahmet sel felaketini mi kast etmişti? Herkes 14-15 Mart uyarısını konuşuyor

Şanlıurfa'da yoğun yağışların sel felaketine yol açmasının ardından Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Ünlü'nün 14 ve 15 Mart günleri için yaptığı uyarı akılla geldi.Ünlü, ''Bu sene 14 Mart'ı 15 Mart'a bağlayan geceye dikkat edelim. Ben astrolog değilim. Gökbilimci değilim. Ulemalara bakan biriyim. O velilerin söylediklerini sizlere aktarıyorum. Ne olur ne biter? İstanbul özelinde olmayabilir. Taşrada olabilir. Bir musibet olabilir'' şeklinde konuşmuştu.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2023 20:39
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2023 20:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Cübbeli Ahmet sel felaketini mi kast etmişti? Herkes 14-15 Mart uyarısını konuşuyor

KAYNAK/ BURSADA BUGÜN

Türkiye, Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkisini üzerinden henüz atmamışken, bugün Şanlıurfa'da meydana gelen sel felaketiyle bir kez daha sarsıldı. Son belirlemelere göre Şanlıurfa'da 12, Adıyaman'da 2 kişinin hayatını kaybettiği felakette kayıp vatandaşları arama çalışması sürüyor.

Türkiye felaket üzerine felaket yaşarken Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Ünlü bir konuşmasında 14 ve 15 Mart günleri için yaptığı uyarı akıllara geldi. Ünlü, ''Bu sene 14 Mart'ı 15 Mart'a bağlayan geceye dikkat edelim. Ben astrolog değilim. Gökbilimci değilim. Ulemalara bakan biriyim. O velilerin söylediklerini sizlere aktarıyorum. Ne olur ne biter? İstanbul özelinde olmayabilir. Taşrada olabilir. Bir musibet olabilir'' şeklinde konuşmuştu. Sosyal medyada ise Cübbeli Ahmet'in 14 ve 15 Mart uyarılarıyla Şanlıurfa'daki sel felaketini kast etmiş olabileceği yorumları yapıldı.

İşte Ahmet Ünlü'nün o açıklamaları;

Mart'ın 14'ünü 15'ine bağlayacak gece önemlidir. Bunun özelliği nedir peki? Rumi Takvime göre ilk Çarşamba'dır. Biz takvime bakarak tespit ettik. Senede biz iki Çarşamba'ya dikkat çekiyoruz. Dualar yazıyoruz. Ben senede iki kez bu günleri sizlere aktarıyorum. Muhammed Mustafa Şenkidri Hazretleri kitabında çok acayip ilimler koymuş. Burada Mart'ın ilk Çarşambasını işaret ediyor. Zaten Salı'yı Çarşamba'ya bağlayan gün için senelerdir anlatıyorum. Mart önümüzde şu an. Bu sene 14 Mart'ı 15 Mart'a bağlayan geceye dikkat edelim. Ben astrolog değilim. Gökbilimci değilim. Ulemalara bakan biriyim. O velilerin söylediklerini sizlere aktarıyorum. Ne olur ne biter? İstanbul özelinde olmayabilir. Taşrada olabilir. Bir musibet olabilir. Allah afetten, savaştan, beladan, olaylardan bizi korusun.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.