SON DAKİKA
Hava Durumu

Davutoğlu: Bahçeli konuşmadan Erdoğan konuşmayacak

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İstanbul Tuzla’da partisinin yeni üye katılım töreninde açıklamalarda bulunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2023 19:04
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2023 19:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Davutoğlu: Bahçeli konuşmadan Erdoğan konuşmayacak

Bugün Bahçeli'yi dinlemişsinizdir. Bende dinledim. Eline verdikleri kağıdı doğru dürüst okuyamıyordu ama yine bize saldırdı. Ve Serok Ahmet sözünü unvanını tekrar zikretti. Sanki biz unvandan çekinir gibi. Gençler biz çekinir miyiz? Gençler Bahçeli'yi şuradan bir çıldırtalım. Yörük Ahmet olmaktan da Serok Ahmet olmaktan da gurur duydum. Gurur duyuyorum. Yörük Ahmet deyip coşkuyla selamlıyorsa, Türkiye'yi birleştiren ruh budur. Türkiye'yi birleştiren bayrak budur. Türkiye'yi tek bir yumruk haline getirecek olan budur.

Sayın Bahçeli'ye sesleniyorum. Siz bu toplumu bölüyorsunuz, biz birleştireceğiz. Siz kaba dille konuşuyorsunuz biz nezaketle konuşacağız. Neden birden konuşmaya başladı Bahçeli biliyor musunuz? Sinan Ateş cinayetini unutturmak için. 15 gün önce iki kız çocuğu yetim kalarak Ankara'da eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş katledildi. Bakın o günden bugüne kadar Ülkücülerin lideri Soylu'dan bir ses çıkmadı. Her konuda konuşan Soylu'dan. Ankara'nın merkezinde sokak eşkıyalarının bir insanı bir vatandaşı katledilmesini unutturamazsınız. Bize saldıracağınıza önce Sinan Ateş'e saldıranların hesabını sorun. Ya da çıkın hesap verin. Kim varsa bu cinayetinde arkasında peşinde koşacağız.

Türkiye'de uyuşturucu mafya baronlarının birbirini infaz ettiği, gençlerin sokak ortasında öldürüldüğü, bizim Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ gibi siyasilerin sokakta saldırıya uğradığı bir ülke demokratik hukuk devleti ülkesi olamaz.

AYRINTILAR GELİYOR...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.