SON DAKİKA
Hava Durumu

Ekrem İmamoğlu: Seçimi kazandığımızda millet kazanacak

Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul'da Demokrasi Neferleri Buluşması'nda konuştu. İmamoğlu, "28 Mayıs'ta seçimi kazandığımızda millet kazanacak" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2023 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2023 12:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Ekrem İmamoğlu: Seçimi kazandığımızda millet kazanacak

Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turuna 1 hafta kala İstanbul'da Demokrasi Neferleri Buluşması'nda vatandaşlarla buluşan cumhurbaşkanı yardımcısı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 28 Mayıs'ta herkesi oy vermeye ve sandıklara sahip çıkmaya davet etti.

28 Mayıs'ın, 14 Mayıs'ın devamı olmadığını yeni bir seçime gidildiğini ifade eden Ekrem İmamoğlu herkesi sandığa sahip çıkmaya davet etti. "O gün sandıklarda 1 milyon kişi olacağız" diyen İmamoğlu "Seçim 1 oyla bile kazanılır. İşte biz o her bir oya sahip çıkacağız." diye konuştu.

İstanbul seçiminden örnek veren İmamoğlu "Biz buraya vaatler sıralamaya gelemedik. Buraya sandık başında neler yapacağımız konuşmaya geldik. Demokrasi neferleri olarak çok çalışalım hanımlar beyler. 28 Mayıs'ta seçimi kazandığımızda millet kazanacak. Rahat bir nefes alacağız. O gün kazandığımızda nasıl kazandığımızı bana sorduklarında 'bana sormayın sandık başındaki demokrasi neferlerine sorun' diyeceğim.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.